Trimsalon

Welkom bij Trimsalon Amaranth.

Bij mijn trimsalon bent u aan het goede adres voor de trimbehandeling van uw hond.
De salon is klein maar zo ingericht dat uw hond zich snel op zijn of haar gemak zal voelen. Er is altijd tijd voor een pauze, een knuffel of iets lekkers.

Ik vind rust en aandacht erg belangrijk en werk daarom zoveel mogelijk 1 op 1 met uw hond. Voor iedere klant neem ik de tijd en ga niet haastig te werk.
Iedere hond heeft zijn of haar eigen karakter maar het welzijn staat altijd bovenaan. Daarom in geval van klit of viltvorming kies ik altijd voor de hond!

Mocht ik onverhoopt iets tegenkomen waarvan ik denk dat een dierenarts raadplegen verstandig is zal ik dit altijd doorgeven aan de eigenaar.

Alle behandelingen gaan volgens afspraak en houd u rekening met (eventuele) wachttijden.

Behandelingen in de trimsalon vinden altijd plaats zonder bijzijn van de eigenaar. Honden zijn vaak toch minder gestrest en luisteren beter wanneer de baas niet aanwezig is.
Er is een mogelijkheid tot een trimbehandeling aan huis.
Ik heb ook een haal en brengservice beschikbaar.

____________________________________________________________

Over mij.

Mijn naam is Joyce van Dijk, de trotse eigenaresse van deze trimsalon.
Ik heb reeds 19 jaar ervaring met het fokken en tentoonstellen van Shih Tzu en weet dus als geen ander wat het opvoeden, trainen en bijhouden van een vooral lange vacht met veel onderwol is.
In mei 2014 begon ik met mijn opleiding hondentrimmen bij het HKI wat ik in april 2017 met succes afrondde.
Mijn stage begon ik bij trimsalon Apitha in Woerden en ben uiteindelijk terecht gekomen bij Trimsalon Marijke in Maarssen. Bij Marijke ben ik na mijn examen nog tot januari 2019 blijven lopen om ervaring op te doen en nu zij met pensioen is besloot ik voor mijzelf te gaan beginnen.
Inmiddels ben ik al een aantal jaar aan het werk in mijn eigen salon aan huis met groot succes en hoop ik dit nog vele jaren te blijven doen.

Joyce van Dijk
Haanderik 30
3401 ES IJsselstein
06-42649126
amaranth.trimsalon@gmail.com
kvk- 73893382