Dagboek U-nest

Welkom bij het dagboek van ons U-nestje.
Mama Kismet (Jo-Kin’s Brown Sugar Brownie) en papa Satchmo (Satchmo of the Wilacks).
Het laatste nieuws zal steeds te vinden zijn onder aan de pagina en minimaal 1 keer per week is er een update. Als ze groter worden zal dit
vaker zijn dus houd deze pagina in de gaten!

________________________________

Na de inspannende morgen met de bevalling van Ella werd er eerst even een snelle douche genomenĀ  en dan was het hop, naar mijn moeder waar Kismet inmiddels voortekenen gaf van haar naderende bevalling.
Ik was vlakbij op de weg toen er gebeld werd door mijn zuster, toch wel een beetje in paniek dat Kismet blijkbaar had besloten om op de bank te bevallen.
Even een schrik en chaos moment maar ik kwam eraan!

Aangekomen bij mijn moeder was de rust wedergekeerd en wat bleek…. Mijn moeder was zo moe na nachten opzitten dat ze besloot even wat te rusten op de bank. Kismet kroop dan ook lekker achter haar benen op de bank maar niet om te dutten! Mijn zoontje van 4 was erbij toen Kismet zelf haar eerste 3 pupjes wierp, maar in plaats van oma wakker te maken besloot hij dat hij dit zelf ook wel kon en begon dan ook de pups droog te wrijven met keuken papier.
Kort erna kwam mijn zuster op bezoek en vroeg hem wat hij aan het doen was. Bijdehand als mijn zoon is vertelde hij haar dat ze zachtjes moest doen voor oma, dat hij wel op zou letten en alles was in orde.
Mijn zuster had al snel in de gaten wat er was en na het wakker maken van oma hebben ze Kismet en haar kids dan ook maar snel in de werpkist gelegd waar ze niet lang erna beviel van haar andere pups.
Als moeder ben ik natuurlijk heel trots dat mijn zoon zo heeft gehandeld en blij dat we onze kinderen al op zo’n jonge leeftijd betrekken bij alles rondom het fokken met onze honden.

Met kismet en haar eigen 5-ling gaat het dan ook heel erg goed. Het zijn uiteindelijk 3 dames en 2 heren geworden.
Een blond/wit reutje en een zwarte reu met een witte bef. 2 zwart met witte dames (zoals we nu kunnen zien) en een hele zwarte dame.
Ook deze kleintjes hebben nog geen stamboomnaam maar die zullen ze met de volgende update zeker hebben!
Ook zij zijn alle 5 goed door de nacht gekomen en Kismet is dan ook een serieus en toegewijde moeder.

Net geboren

Reu 1:
U-nest_NG_reu1

Reu 2:
U-nest_NG_reu2

Teef 1:
U-nest_NG_teef1

Teef 2:
U-nest_NG_teef2

Teef 3:
U-nest_NG_teef3

________________________________

19 Mei 2018

Ook de kindjes van Kismet doen het erg goed. Een van de reutjes is erg klein zeker in vergelijking met zijn broer en zusjes maar toch is het een sterk vechtertje die het tot nu toe erg goed doet.
Als hij zo door blijft gaan verwachten ik geen problemen, alleen dat het een klein ventje blijft.
Verder ook bij deze kleintjes nog niet veel te melden behalve dat ze het gewoon goed doen. Ook bij dit nestje heb ik een stamboomnaam en roepnaam gegeven waarvan de roepnaam uiteraard altijd veranderd kan worden.

Reu 1: Amarantha’s Up Up and Away (Bennie)
Male1

Reu 2: Amarantha’s Ulysses Gaze (Gerrit)
Male2

Teef 1: Amarantha’s Uma Thurman (Uma)
Female1

Teef 2: Amarantha’s Uptown Girl (Gemma)
Female2

Teef 3: Amarantha’s Unique Love (Lola)
Female3

_________________________________________